Nieuws

Zestallenshow 28 december 2017

Tijdens onze jaarlijkse clubtentoonstelling van Duivensport Heerenveen e.o. hebben wij op donderdag 28 december weer een gezellige avond in ons clubgebouw met draaiend rad, mooie prijzen en natuurlijk de eindverkoop van onze bonnen. Vanaf 19.00 uur bent u van harte welkom in ons clubgebouw aan de Dreef 1 in Heerenveen. De verkoop van de bonnen zal ongeveer om 21.00 uur beginnen.

Lees meer »

Henk Bles eerste op Quiévrain

De eerste midfondvlucht van dit vliegseizoen stond afgelopen zaterdag 14 mei op het programma voor de postduiven van Duivensport Heerenveen e.o. Door de noordwestenwind kracht 4 à 5 werd het een zware vlucht vanaf Quiévrain voor de duiven.

Lees meer »

De 786 van Jelle Stuurman pakt eerste prijs

De duiven van Duivensport Heerenveen e.o. kregen afgelopen zaterdag 7 mei een pittige vlucht voor de kiezen. Niet alleen de oostenwind maakte het de duiven lastig, maar ook de vrij westelijke losplaats en het warme weer zat de duiven enigszins tegen.

Lees meer »

H. & A. Roest 6e van Afdeling Friesland'96

Zaterdag 30 april stond er een vlucht vanaf Zandvliet op het programma. De duiven zouden eerst oostelijk gelost worden, maar vanwege het weer had de lossingscommissie besloten om de duiven vrijdagavond al naar een westelijke losplaats te brengen.

Lees meer »